is it easy for you?

pertama kali lihat performance Heartquake di dvd sushow2. gabungan suara KRY yang mantap plus rapnya Nyuk yang keren emang pantes bikin performance ini awesome! walo dulu gak ngerti arti lagu ini, tapi udah suka banget denger melodinya. dan setelah tahu arti liriknya, makin suka lagi! saya rasa lagu ini menggambarkan banget perasaan orang patah hati yang ditinggalkan. ditambah ekspresi serius nyanyi yesung-wookie+tampang cool-datar kyu-eunhyuk bikin makin dapet feel dari lagu ini.

credits : nooruchan @ YT

“babo gateun..(me that’s like a fool)”

0 Responses to “is it easy for you?”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: